PSI Building Company

Разпределение

Сутерен

Етаж 1

Етаж 2

Етаж 3

Етаж 4

Етаж 5

Етаж 6

Етаж 7

Етаж 8

Етаж 9

Сграда Зона Б19

Новопостроената сграда се намира в кв. Зона Б19 на ул. "Царибродска" 125 на тихо, но същевременно и комуникативно място позволяващо лесен достъп до главни артерии на града, като бул."Стамболийски", бул."Константин Величков", бул."Възкресение" и бул. "Академик Иван Евстратиев Гешов". Ситуацирана e в близост до детски градини и площадки, училища, магазини, административни и обществени сгради, парк "Св.Св. Петър и Павел" и метро станция "Константин Величков".

Сградата е проектирана да се отличава с модерна архитектура. В изпълнението и са използвани съвременни материали и технологии. Специално внимание е обърнато на разпределението на апартаментите за постигане на добро изложение, функционалност и комфорт на обитателите. Жилищната сграда е решена на 9 етажа и се състои от апартаменти, ателиета, паркоместа и гаражи.

Тя е с гранитогрес по общите части и външна минерална мазилка. Всеки един апартамент е с висококачествена австрийска PVC- шест камерна дограма, вътрешни интериорни врати и входна с касов ключ.

Сградата е с Разрешение за строеж издадено на 14.01.2016г. и Разрешение за ползване от 29.06.2018г.