PSI Building Company

Разпределение

Етаж 1 има свободни

Етаж 2 има свободни

Етаж 3 има свободни

Етаж 4 има свободни

Етаж 5 има свободни

Сграда Свети Влас

Новопостроената от "ПСИ – Интернешънъл" жилищна сграда се намира в курортно селище Свети Влас, където съчетанието на планина и море, както и приятният средиземноморски климат правят един от най - бързо развиващите се български курорти в предпочитано място за отдих и почивка.

Сградата е разположена на първа линия до морския бряг и е обърната с две от страните си към Черно море. Проектирана е в средиземноморски стил и се състои от пет етажа, които са разположени стъпаловидно по терена.

Сградата съдържа 26 апартамента с принадлежащите им складови помещения, рецепция с бар, административен офис... и непосредствено пред основното тяло е разположен басейн, ресторант и коктейл бар. Апартаментите са с квадратура от 55 до 110 кв. м.

Жилищната сграда e с гранитогрес по общите части и външна минерална мазилка. Всеки един апартамент e луксозно завършен с гранитогрес и ламиниран паркет по под, климатик , висококачествена немска петкамерна PVC дограма, вградена кухня с уреди, напълно завършени бани и тоалетни.

Собствениците на апартаменти ще могат да ползват басейна, ресторанта и коктейл-бара, наслаждавайки се на морския изглед към Несебърския залив и к. с. "Елените".

Сградата ще бъде целогодишно обслужвана от персонал, грижещ се за охраната и посредничещ за отдаване на апартаментите под наем при желание от страна на собствениците.